Superviinuri Leo Mäkinen
Yllätyksellistä stand up -komiikkaa juhlatilaisuuksiin ja tapahtumiin
p. 040 562 2234, leo.makinen[at]superviinuri.fi
 VIINURIN MENU - "SEKOITUKSET"

Pikakänni

Saavun sovitussa kohdassa tarjoilemaan "täydessä 
kännissä". Ensin lyhyt huijaus, sitten tarjoilukomiikkaa ja lopuksi standup-show noin 10 min. kokonaiskesto n. 30 min
Tässä riittää vauhtia 
Aloitusajankohta ruuan- tai kahvin aikana

Välipaukku

Aloitan ruokailun alkaessa, uskottavassa "pikkuhiprakassa", juomia tarjoillen. Huijaus on pidempi, kuin nopeassa. Vauhti kiihtyy ja pikkuhiljaa yllätys paljastuu. Vieraiden kanssa höpöttelyä improvisoiden. Lämpimän ruuan lopuksi on n. 20 min. stand up-show. Kesto n. 60-90 min.


Pitkä putki

Juhlan tarjoilu alkaa normaalisti, mutta yksi tarjoilija ei näytä olevan ihan kunnossa. "Hovimestari! Tuo tarjoilija on juovuksissa". "Känni" kasvaa ja kun joku vielä valittaa, osa jo nauraa. Heti lämpimän ruuan jälkeen kuullaan aloituslaulu ja seuraatte n. 20 min stand up -show´ta, jonka teitä huijannut tarjoilija esittää. Yllätys on paljastunut.
Tarinat perustuvat yläpään huumoriin. Jos vieraat "vievät" navan alle, "mie vikisen" eli mennään sitten. Sitä saa, mitä tilaa. 
Tyyli on omaperäinen: Yleisön hyväntuuliset kommentit antavat persoonallisen leiman esityksestä ihmiseltä ihmiselle. Voivatpa vieraat saada pahastikin "siipeensä", mutta kaikkia naurattaa. Jutut saattavat leijailla minne milloinkin ja "käsikirjoitus" syntyy pitkälti inspiraation hedelmänä. "Voimakkaasti läsnä", kuten monet sanovat.

Kansainvälinen kierros

Tämä on kuten "pitkä putki", mutta ulkomaalaisilla ”aineilla”. Huijaus on aina erittäin voimakas ja uskottava. Paljastuminen on ratkiriemukas. Loppushow "juopon rallienglannilla" 5 – 10 min. Mikäli saa sekoittaa suomea (Koskenkorvaa) sekaan, kesto on jopa 20 min. Jos oikein hyvään vauhtiin päästään voi lipsahtaa 20 min pelkkää ”tankeroa”.
============================================
Leo Mäkinen
Myllärintie 12, 13720 Parola
p. 040 562 2234, leo.makinen[at]superviinuri.fi

Toteutus  Päivitys 19.5.2017